ASIAN SUMMER MENU

Pondělí – neděle 11.30 – 16.00 hodin.

PŘEDKRMY

Mangový salát se sójovými klíčky, okurkou a sezamem (6, 11) 168 Kč
Krevety v tempuře s čekankou a limetkovým aioli (1, 2, 3, 7, 11) 248 Kč
Kuřecí Gyoza knedlíčky s grilovaným bok choy
a sladkou chilli omáčkou s koriandrem (1, 3, 4, 6, 11) 178 Kč


POLÉVKY

Tom Yum s krevetami (2, 4, 6, 11) 158 Kč
Indická polévka z červené čočky a rajčat (7) 128 Kč

HLAVNÍ JÍDLA

Kachní Rendang s kurkumovou rýží
a kokosovo-pandánovou
palačinkou (1, 3, 4, 11) 348 Kč
Indonéské jehněčí satay s arašídovou
omáčkou a jasmínovou rýží (5, 6) 348 Kč
Pekingský vepřový bůček s pošírovaným
bok choy a enoki houbami (6, 11)  268 Kč
Udon nudle s grilovanými shitake houbami
a brokolicí sypané praženými kešu ořechy (1, 3, 6, 8, 11) 258 Kč

DEZERTY

Cheesecake s marakujovým sorbetem (1,3,7) 118 Kč
Lívance s mangem a kokosovou zmrzlinou (1,3,7) 178 Kč

  1. Pšeničné výrobky obsahující lepek
  2. Korýši a výrobky z korýšů
  3. Vejce a výrobky z vajec
  4. Ryby a výrobky z ryb
  5. Arašídy a výrobky z arašídů
  6. Sója a výrobky ze sóje
  7. Mléko a výrobky z mléka
  8. Ořechy: mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, brazilské ořechy, pistáciové oříšky, makadamské ořechy a výrobky z těchto ořechů
  9. Celer a výrobky z celeru
  10. Hořčice a výrobky z hořčice
  11. Sezamová semínka a produkty z sezamových semen
  12. Koncentrace oxidu siřičitého a siřičitanů vyšší než 10 mg / kg
  13. Lupiny (vlčí bob) a produkty z lupiny
  14. Měkkýši a výrobky z měkkýšů